BEST RATE
RESERVATION
011-222-0753
201908/31
アヒージョであつまるーじょ!!

アヒージョであつまるーじょ!
スペイン料理「アヒージョ」を食べたことがありますか?
魚介やニンニクをオリーブオイルでじっっっくり煮込み、旨味が凝縮されたオリーブオイルにバゲットを浸して食べる、みんなでワイワイ食べるのににピッタリな料理です!

北海道の海鮮がたっぷり入ったアヒージョを作ってお待ちしてますので、お好みのドリンクとバゲットをお持ちの上ご参加ください(°▽°)

日時:2019年8月31日(土)19:00~
場 所: THE STAY SAPPORO 和 nagomi
参加費:Free

※お飲み物、バゲットは各自でご用意ください♡

Hello Food Lovers!

This August, Nagomi’s Foodie Event will bring you tasty Ajillos.
Have you ever eaten Ajillos?
Ajillo is simmered seafood and garlic with olive oil, soaked in Baguette full of umami.
This is a perfect dish for everyone to enjoy!

Let’s make Ajillos with Hokkaido’s famous saeafoods together!
Remember to bring your own Baguette and drinks of choice.

When: August 31, Saturday, 7PM
Where: THE STAY SAPPORO 和 nagomi
Yes! This is a free event!

We will all see you soo